simple custom cssIn deze blog gaat het over de plug in: simple custom css, met deze plug in  is vrij gemakkelijk om aanpassingen te doen in de css van je website. Wanneer je niet van plan bent in php bestanden van je website wat te veranderen of wanneer je de veranderde php bestanden op je computer hebt bewaard,  dan is deze plug in ideaal om gewoon in je hoofd thema css aanpassingen te doen  en is het niet nodig om een child theme te maken.

In deze plug in kun je alleen de css codes plaatsen die jij aangepast hebt  en de veranderingen die jij in de css hebt aangebracht zullen op je website verschijnen. Je kunt ook de gehele bestaande css in simple custom css zetten en vervolgens de codes aanpassen waar jij veranderingen wil aanbrengen.

Het voordeel van simple custom css is dat deze plugin de lijn nummers in beeld brengt, dus wanneer je weet op welke lijn de code staat die jij veranderen wilt, is het dus vrij simpel om de betreffede code te vinden. Deze plug in vind ik persoonlijk een waardevolle aanvulling op je website wanneer je css aanpassingen wil doen in thema.

Simple custom css heeft een zeer goede waardering ontvangen van verschillende gebruikers, van 34 gebruikers heeft de plug in 5 van de mogelijke 5 sterren gekregen en van 2 gebruikers 4 van de mogelijke 5 sterren, een zeer goede waardering dus van gebruikers van deze plug in. Ben jij nou ook begonnen met veranderingen in de css en wil je die niet rechtstreeks in de originele css veranderen? Je kunt de plugin simpel downloaden vanuit je WordPress installatie, door bij nieuwe plug in toevoegen te zoeken op simple custom css, maar je kunt hem ook gewoon downloaden via deze link:  http://wordpress.org/plugins/simple-custom-css/

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je natuurlijk gewoon hieronder een reactie plaatsen maar je mag ook rechtstreeks contact met mij opnemen door HIER te klikken en het contact formulier in te vullen.

Met vriendelijke groet John Bijl