Is een WordPress website nou ook de oplossing voor uw onderneming? Mijn antwoord op deze vraag is natuurlijk een volmondig JA!

WordPress is de ideale website software voor elke onderneming, groot of klein. Wat ooit begonnen is als een mooi en makkelijk te gebruiken blog website, is nu een volwaardig website bouw software met nog steeds het gemak van de blog functie.

Voordelen WordPress

Nou kan ik hier een lang verhaal gaan houden over hoe geweldig WordPress wel niet is, maar ik kan ook gewoon een opsomming maken van wat ik denk dat voordelen zijn van een WordPress website.

1) Niet geheel onbelangrijk, u bespaart geld omdat het technische deel van de website al geregeld is en dus niet geprogrammeerd hoeft te worden.

2) WordPress beschikt over een geweldig CMS (content management systeem) waarmee je redelijk eenvoudig zelf content op de website kunt wijzigen en of toevoegen.

3) Het creëren van een responsive website (mobiel vriendelijk) is met de juiste WordPress thema’s automatisch geregeld.

4) Door middel van zowel gratis als betaalde plug ins is het mogelijk vele functionaliteiten toe te voegen aan de website.

5) Het toevoegen van een webshop aan de WordPress website is met behulp van Woocommerce geen enkel probleem. Moderne middelen zoals Ideal en dergelijk is met behulp van plu ins ook geen enkel probleem.

Zo maar even 5 voordelen waarom WordPress een goede oplossing zou zijn voor elke ondernemer die een strakke en professionele website wenst voor zijn of haar onderneming.

Hoe zit dat dan met de lay out?

Ook wanneer het gaat om de lay out van de WordPress website zijn er vrijwel geen beperkingen. Er zijn inmiddels duizenden zogenaamde WordPress thema’s op de markt. Deze zijn in sommige gevallen gratis te verkrijgen. Mijn voorkeur gaat echter uit naar de betaalde en meer professionele WordPress thema’s.

Binnen zo een thema is er een lay out opgesteld en alle technische benodigdheden zitten er al in verwerkt. Het is mogelijk om een thema te kopen en deze te vullen met de content die er op moet komen, maar het is ook mogelijk te kiezen voor een thema waar binnen de eigen indeling en grote lay out lijnen nog ingevuld kunnen worden. ( dit laatste is overigens binnen de meeste professionele thema’s wel mogelijk.)

Wilt u nou toch iets exclusiefs dan kunt u er ook voor kiezen een thema te laten bouwen geheel naar eigen wens.
Persoonlijk werk ik alleen maar met professionele thema’s, het custom bouwen van een thema doe ik niet. Binnen verschillende thema’s is genoeg mogelijk om voor elke ondernemer naar tevredenheid een website te ontwikkelen binnen WordPress.

Is WordPress nou ook wat voor u onderneming? Neem dan gerust contact op door HIER te klikken en het contactformulier in te vullen.