John Bijl, ontwikkelen en onderhouden WordPress websitesMijn naam is John Bijl en in 2013 ben ik begonnen met Mediaonderhoud.nl. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een zoon. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Hoogeveen en ik ben werkzaam vanuit huis.

Een website

Een website is een online inkijkje in het bedrijf en dat moet er representatief uit zien. Daarnaast is het ook belangrijk om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen zoals een responsive website. Dit is een website die zich aanpast aan het apparaat waar men de website op bekijkt. Een website die zich aanpast aan het apparaat waar men het op bekijkt bevordert de gebruiksvriendelijkheid van een website op meerdere apparaten.

Een website moet bovenal van uzelf zijn. Niet alleen als fysiek eigendom , maar ook wat inhoud betreft. Zelf de weg weten in uw eigen website en uw geluid laten horen. Met een WordPress website krijgt u een gebruiksvriendelijk CMS achter de website. CMS staat voor Control management systeem, hiermee bent u in staat controle over uw eigen website te houden.

Waarom Mediaonderhoud.nl?

Ik ben begonnen met Mediaonderhoud.nl vanuit een WAO-situatie. Jarenlang heb ik mij vanuit de WAO ingezet voor vrijwilligers werk, zo ben ik bijvoorbeeld actief geweest bij een project in Roemeniƫ en heb ik vrijwilligers werk op een basisschool hier in Hoogeveen gedaan. Bij beide ben ik nog steeds betrokken zij het in een afgeslankte vorm.

Steeds meer ben ik mij bezig gaan houden met het ontwikkelen en onderhouden van websites in WordPress en na een tip van een vriend ben ik aan de slag gegaan en heb Mediaonderhoud.nl in het leven geroepen.

Leren door aan de slag te gaan met WordPress

Het is geweldig om op een professionele manier nu bezig te zijn met wat een hobby was (is). Naast het geweldig is om bezig te zijn met wat je leuk vindt, is het helemaal top om steeds meer leren en te ontdekken over hetgeen waar je interesse ligt.
Ik had mijzelf voordat ik begon al het een en ander aangeleerd, maar nu ik op professionele basis aan het werk ben gegaan is die kennis alleen maar vergroot. Inmiddels is de kennis van WordPress sterk toegenomen waardoor ik in staat ben u als klant te voorzien van goed en duidelijk advies.

Mocht u vragen hebben aan mij persoonlijk of aangaande de WordPress diensten van Mediaonderhoud.nl, dan kunt u deze vragen stellen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

John Bijl