Een website voor uw onderneming is tegenwoordig niet meer weg te denken, wanneer u nou zzp’er bent of eigenaar van MKB bedrijf of grote/kleine BV een plek op het wereld wijde web is voor geen enkele ondernemer nog weg te denken.

U wilt natuurlijk ook gevonden worden door de gebruikers van internet, want ja een website die niet gevonden wordt in de zoekmachines is natuurlijk niet wenselijk. Nou is de grootste zoekmachine die bij het grotendeel van de internet gebruikers favoriet is, Google en Google verandert nog wel eens wat ten aanzien van de aspecten waardoor uw website beter te vinden is. Zo ook komende 21 April, vanaf die datum is het voor zoekresultaten zeer belangrijk dat uw website mobiel vriendelijk is.

De aanpassingen hebben vooral te maken met de zoekresultaten op mobiele apparaten, maar zal naar alle waarschijnlijkheid ook invloed hebben op de zoekresultaten op Laptops en Desktops al kan ik dat niet hard maken.
Feit is wel dat steeds meer mensen gebruik maken van mobiele apparaten om te internetten en dus ook om op zoek te gaan naar websites. En vooral in de zoekresultaten op mobiele apparaten is het dus van belang dat uw website aangegeven wordt als mobiel vriendelijk met de woorden: Voor mobiel ( zie afbeelding )

mobiel vriendelijke responive website

Het is dus duidelijk dat het vanaf 21 April helemaal belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw website mobiel vriendelijk is. Nu is het al aan te raden om een mobiel vriendelijke website te hebben , maar vanaf 21 April idit jaar is het voor de zoekresultaten helemaal van belang om uw website mobiel vriendelijk te laten zijn.

WordPress en mobiel vriendelijk

Heeft u een WordPress website? Dan is het op meerder manieren heel makkelijk om uw website te optimalieren voor mobiele apparaten.

U kunt een nieuw thema instaleren dat Responsive is waardoor u website zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten en dus mobiel vriendelijk is. Is dit niet wat u wil, dan is het ook mogelijk gebruik te maken van plug-ins die ervoor zorgen dat u website mobiel vriendelijk is.

Deze plug-ins installeert u via het dashboard van uw WordPress website en past de instellingen aan naar uw wensen en uw website is mobiel vriendelijk!

Lukt het niet om deze handelingen zelf toe te passen? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. Klik HIER om naar het contactformulier te gaan. U mag natuurlijk ook telefonisch contact opnemen, bel met 0647978222

Een mobiel vriendelijke website voor uw onderneming is van belang om ook de potentiele klanten te bedienen die op zoek gaan via mobiele apparaten zoals tablet en smartphones!

Test of uw website mobiel vriendelijk is