Website onderhoud belangrijk ja of nee?

Je hebt het vast al eens meegemaakt,  na lang zoeken kom je op een website van een bedrijf of winkel en na even rondkijken kom je erachter dat er veel oude data genoemd worden op de site. Het laatste nieuws bericht komt uit 2013 en de laatste geplaatste aanbieding komt uit 2014. Jij hebt genoeg gezien en verlaat de website omdat het bedrijf niet heel erg actief meer is en je gaat naar een andere actuele website waar je vervolgens zaken gaat doen.

Stel je nou voor dat die website met verouderde informatie van JOU is, dan ben je nu dus een klant kwijt geraakt aan de concurrent omdat die zijn website wel actueel heeft gehouden en daardoor beter over komt op de  consument.

De website van je onderneming onderhouden is dus wel degelijk belangrijk, een website die niet goed is onderhouden kan je klanten kosten en dat is nou net juist niet wat we willen, toch?

Een website laten maken en online zetten is 1 ding, een website laten draaien en actueel  houden is een tweede. Heb je een kleine of grote onderneming en een website? Vergeet niet de website onderhouden en actueel te houden, het kan je klanten kosten wanneer je website verouderd en niet actueel is.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over dezel blog laat het weten in een reactie hieronder.

Ben je er na het lezen van deze blogspot achter gekomen  dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het onderhouden van je website? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op en dan kijken we samen of ik je kan helpen de concurrent een stap voor te zijn met een website die onderhouden en actueel is.