Webhosting en domeinregistratie

Bij een  nieuwe website hoort ook een  adres  en een “huis” voor de nieuwe website. Het adres is de domeinnaam die u kiest voor uw website en het “huis” is de webhosting.

Hosting is een stuk ruimte op het web waar de door u gekozen domeinnaam aangekoppeld word en op die ruimte heeft u de mogelijkheid uw website neer te zetten en in te richten.

Voor de hosting van uw website kunt u terecht bij vele aanbieders  die het allemaal voor u willen regelen. De ene partij vraagt een enorm bedrag per maand en de ander heel wat minder.

Wanneer u door Mediaonderhoud.nl een website laat maken kunt u de hosting en de domeinregistratie ook regelen via Mediaonderhoud.nl. In de volgende alinea vind u een aantal links naar hosting partijen waar u uw domeinnaam kunt laten registreren en tegelijkertijd uw hosting pakket kunt afnemen.

Webhosting mogelijkheden

Er zijn zoals gezegd meerdere partijen die uw hosting en domeinregistratie kunnen regelen. Onderstaand een aantaal partijen waar u terecht kunt voor domeinregistratie en hosting. Klik op de link van uw keuze en u wordt doorverwezen naar de aanbieder van uw keuze en op hun website kunt u vervolgens uw domeinnaam registreren en uw hosting pakket afnemen.

SoHosted.com – Sohosted is een hosting partij met het kantoor in Zwolle. Het meest gekozen medium pakket heeft u al vanaf € 2,50 pm. Mediaonderhoud.nl heeft zelf enkele websites ondergebracht bij Sohosted en dat bevalt goed.

Mijndomein.nl – Webhosting al mogelijk vanaf €39  per jaar  en een domeinnaam registreren al vanaf €9  per jaar. Deze prijzen inclusief btw valt te lezen op hun website. Voor klanten kom ik ook wel eens in aanraking met Mijndomein.nl en  wordt dan altijd vriendelijk en goed geholpen.

Yourhosting.nl – Het populaire pakket van Yourhosting.nl kost 12,25 pm en daar heeft u een compleet pakket voor waar u langere tijd mee vooruit kunt.