Premium WordPress thema van ElegantThemes en StudioPress

Bij Mediaonderhoud.nl kun je terecht wanneer je een website gemaakt wil hebben met een premium WordPress Thema, geheel zonder extra kosten is het  mogelijk je website te laten maken in een thema van ElegantThemes of StudioPress op basis van het Genesis Framework.

Een  Premium WordPress thema, waar je dus normaal gesproken voor moet betalen, geeft je website een professionele uitstraling en zit technisch goed in elkaar zodat het optimaal werkt.

ElegantThemes

Sinds enkele weken beschik ik binnen Mediaonderhoud.nl over de WordPress thema’s van ElegantThemes, professionele overzichtelijke thema’s. Naast de thema’s  zijn er ook nog plug ins van ElegantThemes, enkele daarvan zijn ook een zeer welkome aanvulling. Zo is er bijvoorbeeld de Elegant Theme Builder plug in, een prima plug in om je WordPress thema een eigen indeling per pagina te geven.

Genesis Framework StudioPress

De WordPress thema’s van StudioPress zijn ook toegevoegd aan de WordPress thema’s van Mediaonderhoud.nl. Deze thema’s draaien  op het Genesis Framework, dit is het hoofdthema dat geheel geoptimaliseerd is en gemaakt in html5 waardoor het ook nog eens heel goed draait op mobiele apparaten.

Zoals je ziet heb je vanaf nu genoeg keuze uit premium WordPress thema’s  bij Mediaonderhoud.nl, wanneer u uw website gemaakt wil hebben in een van deze thema’s hoef je die niet meer aan te schaffen wanneer je er voor kiest de website te laten maken door mij, de thema’s zijn gewoon bij de prijs van het verder ontwikkelen van de website inbegrepen.

Heb je vragen, of heb je belang bij een WordPress website  gemaakt met een premium thema? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door het formulier in te vullen of te bellen met 06-47978222. (een reactie hieronder achterlaten kan natuurlijk ook)

John Bijl

wordpress thema

<a href="http://www.elegantthemes check out this site.com/gallery/” target=”_blank”>logo2