Affiliate website en Mediaonderhoud.nl

Mediaonderhoud.nl is meer dan alleen maar het ontwikkelen en onderhouden van  WordPress websites, naast het ontwikkelen en onderhouden van websites voor derden heeft Mediaonderhoud.nl ook een aantal websites ontwikkeld in eigen beheer. Op deze websites houdt Mediaonderhoud.nl zich bezig met Affiliate marketing, Affiliate marketing is een samenwerking tussen adverterende en publicerende partijen.

Wat is Affiliate marketing

Om tot een samenwerking tussen adverterende en publicerende partij te komen kun je, je aansluiten bij affiliate netwerken, Daisycon.com en tradetracker.com zijn daar twee voorbeelden van. Je meld je aan bij zo een netwerk  en wanneer je een account heb aangemaakt meld je, je website aan en wanneer die door het netwerk is goedgekeurd  kun je, je aanmelden bij adverteerders die passen bij de doelgroep van jouw website. Wanneer een adverteerder jouw kanaal goed keurt kun je starten met het promoten van de adverteerder door middel van verschillende materialen die de adverteerder jouw aanbiedt binnen het netwerk.

Wanneer je het materiaal geplaatst hebt en bezoekers van jouw website schaffen het een ander aan bij de adverteerder na dat ze via jouw website bij de adverteerder zijn terecht gekomen, ontvang jij een commissie van de adverteerder. Het is dus een vorm van reclame maken en verkopen waarbij je achteraf betaald krijgt.

Dat is heel kort wat affiliate marketing is en waar Mediaonderhoud.nl actief mee bezig is.

Affiliate websites Mediaonderhoud.nl

Het ontwikkelen van websites en vervolgens werken aan veel bezoekers is geweldig mooi om te doen vandaar dat ik, John Bijl onder de vlag van Mediaonderhoud.nl gestart ben met websites in de affliate marketing te lanceren.

Inmiddels zijn er drie websites actief , het gaat om <a href="http://www.reisbureausopeenrij 5mg cialis.nl” target=”_blank”>www.reisbureausopeenrij.nl een website die geheel gericht is op de reiswereld en waar je een terecht kunt voor informatie en ideeën voor een reis en of vakantie.

Een jaar nadat ik begonnen was met Reisbureausopeenrij.nl, vond ik het wel weer tijd worden voor een nieuwe website en de dagaanbiedingen wereld sprak mij wel aan en toen is Ikwildagaanbiedingen.nl ontstaan en die is inmiddels uitgegroeid tot een groot dagaanbiedingen overzicht waar je als koopjes jager prima terecht kan.

Sinds kort is er nu nog een derde website. Het gaat weer om een website in de dagaanbiedingen wereld, ja klopt ik ben mijn eigen concurrent geworden 😉  Dagaanbiedingen.deals  wederom een dagaanbiedingen overzicht alleen nu met een andere extensie. Dus geen .nl, .net of .com, nee een geheel andere nieuwe extensie. Ik heb dit gedaan omdat ik nieuwsgierig ben of zo een nieuwe extensie net zo krachtig kan zijn als bijvoorbeeld een nl domein.

Heb je nou nog vragen? Je kunt hieronder altijd reageren, maar je mag ook het CONTACTFORMULIER invullen en zo je vraag stellen.