<a href="http://snip 5mg cialis online.ly/44Ti” target=”_blank”>http://snip.ly/44Ti

Mediaonderhooud.nl en affiliate websites

In deze blog even een klein stukje over de nieuwste affiliate website van Mediaonderhoud.nl. Naast Reisbureausopeenrij.nl is er nu ook Ikwildagaanbiedingen.nl.

Misschien is het goed om voordat ik over de nieuwste website van Mediaonderhoud.nl wat vertel, eerst even kort uit te leggen wat affiliate is voor de lezers die dat niet weten. Affiliate, of beter gezegd affiliate marketing, is een samenwerking van adverteerders en zogenoemde publishers. Een adverteerder wil zijn of haar product onder de aandacht hebben en de publisher is departij die daar met zijn of haar website zorg voor draagt. De publisher kan overigens commissie verdienen wanneer er vanaf zijn of haar website iemand een aankoop doet bij een adverteerder.

Dat is heel in het kort een beetje wat affiliate inhoud, heb je ook interesse in affiliate dan kun je, je website aanmelden bij affiliate netwerken. Onder dit artikel zal ik een paar links plaatsen naar een aantal netwerken.

Dagaanbiedingen website, Ikwildagaanbiedingen.nl

Omdat het ontwikkelen van een website gewoonweg heel erg interessant en mooi is, ontwikkel ik niet alleen voor klanten websites. Zo nu en dan heb ik eens een idee en dat wil ik dan uit proberen en ga aan de slag met het ontwikkelen van een website.

Een maand of twee geleden kreeg ik weer eens zo’n idee en voor mijn gevoel was het ook goed uitvoerbaar. Niet veel later nadat het idee geboren was heb ik de website Ikwildagaanbiedingen.nl ontwikkelt, natuurlijk moest eerst de domeinnaam gekozen en vastgelegd worden, maar toen dat gedaan was ben ik gelijk aan de slag gegaan.

Nou hoor ik sommigen al zeggen: “Waarom nog een dagaanbiedingen website?” Die vraag snap ik helemaal, er zijn er namelijk al zoveel. Ik denk dat er nog wel plek is op het internet voor een dagaanbiedingen website en ik moet ook heel eerlijk toegeven dat ik wel van een uitdaging hou.

De uitdaging

De uitdaging in deze website zit hem in de positie. Wil je een rol van betekenis hebben met een website als deze dan moet je positie in de markt goed zijn.

Wanneer we het over positie hebben in verband met websites, komen we al gauw bij de zoekmachines uit. Nu kan ik via adwords een goede positie verkrijgen in google, maar ik wil ook graag stijgen in de normale ranking van google en daar moet hard voor gewerkt worden.

Zoals eerder gezegd er zijn meer websites in deze categorie dus is het zaak hard te werken om er op de juiste positie tussen te komen. Naast het proberen relevant te zijn in de teksten op mijn website heb ik er nu ook voor gekozen meerdere landingspagina’s te maken op zogenaamde subdomeinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: alle-dagaanbiedingen.ikwildagaanbiedingen.nl. Deze en een aantal andere landingspagina’s staan helemaal in het teken van ikwildagaanbiedingen.nl en zo probeer ik de site waar het om gaat te ranken.

Ik ga er mee aan de slag en we gaan het zien of ik met deze website een goede positie kan veroveren op het wereld wijde web!

Mocht jij nou ook geïnteresseerd zijn in affilate marketing en heb je vragen? Neem gerust contact op of laat een bericht hieronder achter.

Links

Enkele links naar affiliate netwerken, op dit moment zijn dit de netwerken waar ik gebruik van maak.

Mocht je nou ook willen beginnen met affiliate en je hebt hulp nodig met de ontwikkeling van een website? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groet John Bijl